Over ons:

Columbia Fjord Alaska
Columbia Fjord Alaska

Wij zijn Huub en Tonny, wonen in Brabant en er zijn een aantal dingen die ons leven leuk maken. Zoals genieten van de vakanties, dat kan in Europa zijn maar ook verder weg zijn erg mooie dingen te zien en dan het liefst in de landen rond de Noordelijke Poolcirkel. Huub maakt films van al het moois wat we tegen komen en Tonny leeft zich uit met de fotocamera. Door het digitale tijdperk is het natuurlijk wel eenvoudiger geworden om foto's en filmbeelden op een site te plaatsen. Van de reizen uit het analoge tijdperk willen we nog wel ooit een aantal foto's inscannen en samen met beknopte reisverhalen op de site plaatsen, maar dat is meer iets voor als we heel veel vrije tijd hebben. Omdat wij erg genieten van alles wat de natuur te bieden heeft zijn wij ook "thuis" met regelmaat in de bossen of op de heide te vinden met de camera's. Door rond te kijken op onze site hopen wij jullie mee te laten genieten van onze reizen en het beeldmateriaal.

Als hobby heeft Huub o.a. Wielrennen met WV De Tourmalet, wandelen, filmen en filmbewerking, tuinieren, lezen, theaterbezoek.

Tonny heeft als hobby o.a. Fotograferen, wandelen, koken, lezen, naar theater gaan.

Samen gaan we graag naar de bergen, om mooie tochten te maken en te genieten van de natuur. 

Dan hebben wij ook nog een vrolijke hond rondlopen waar we graag mee de natuur in gaan, het is een Duitse Staande Langhaar en hij heet Sepp.